Exact maakt Mark Stadhouders verantwoordelijk voor One Exact migratie

Exact

Nadat Mark vorig jaar september door Mark Appel, Global Marketing Director Cloud Solutions, werd gevraagd om tijdelijk de afdeling marketing automation te managen, heeft de opdracht zich verder uitgebouwd. Allereerst werden in een versneld tempo de marketing playbooks en nurture flows in Oracle Eloqua internationaal uitgerold. Tegelijkertijd werd agile werken in het marketing automation team en daarna in het gehele central marketing team geintroduceerd door middel van Trello en een nieuwe way of working. Dit resulteerde in kortere doorlooptijden van projecten en taken, alsmede meer transparantie in de manier van werken. Vanaf begin dit jaar is daar ook tijdschrijven (Plus for Trello) bijgekomen om de capaciteiten binnen de afdeling verder te optimaliseren. De samenwerking met Mark Appel en het management team is hierin cruciaal geweest en alle medewerkers van het central marketing team zijn nu actief bezig projecten en taken te managen via maandelijkse sprints.

Geleidelijk heeft Mark zich ontpopt tot change manager en het project One Exact opgepakt. Dit project, gestuurd vanuit de aandeelhouder APAX, heeft tot doel de authoriteit van Exact in Google te verbeteren door het consolideren van alle international Exact domeinen op www.exact.com. Een gigantische operatie die nu door een dedicated scrum team wordt uitgevoerd. Mark stuurt hierbij alle agencies aan, business stakeholders en bepaalt de roadmap. Naast de technische SEO site structuur die moet worden opgeschoond, is Mark ook de drijvende kracht in het sourcen van een nieuwe managed hosting omgeving en organisatie structuur. Een innovatief project dat Exact de komende jaren een stabiel en schaalbaar digital lead management platform zal opleveren.