Merlin introduceert lead programma voor NBWM

Screen Shot 2016-02-16 at 22.21.01

De snelst groeiende valuta experts voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf NBWM, hebben Merlin gecontracteerd om een geautomatiseerd lead management programma te implementeren. De snelle groei die het bedrijf op Beursplein 5 te Amsterdam momenteel doormaakt, noodzaakt het bedrijf om ook het digitale platform voor prospects naar een hoger nivo te tillen. Door middel van slimme lead nurturing flows in Marketo worden prospects die op de website komen meegenomen naar de juiste propositie. Hierdoor kan de sales afdeling gekwalificeerde leads beter interpreteren en converteren. Merlin heeft voor dit project een team samengesteld met kennis van marketing automation, campagne management en integraties tussen verschillende systemen.