Merlin zoekt een Junior Projectmanager

Merlin Creatives is op zoek naar een junior projectmanager, die het leuk vind om de komende 6 maanden mee te werken op een mooi digital project en ons nieuwe bureau op te bouwen. Je vindt het leuk om te leren, te communiceren en te regelen. De junior projectmanager die we zoeken ondersteunt Merlin met het managen van ongoing projecten. Dit gaat in nauwe samenwerking, met het vertrouwen dat ‘things gets done’. In eerste instantie gaat het om een periode van 6 maanden van minimaal 3 dagen per week.

 

Werkzaamheden:

  • Lopende projecten managen, asset management, oplevering deliverables
  • Website Merlin onderhouden en content creatie voor pr
  • Ondersteunen new business en sales
  • Ondersteunen op creatie en operations

 

We zijn een start-up. Daarom zoeken we, behalve voor het gezamenlijk managen van de projecten, iemand die de uitdaging aan wil gaan om in een klein team (founders, technische partners en freelance netwerk) mee te helpen het bedrijf op te bouwen.

 

Al onze deliverables zijn gebaseerd op een strategisch en conceptuele basis waar op langere termijn gebouwd kan worden. Altijd gebaseerd op de daadwerkelijke behoefte van de eindklant in balans met kernwaarden en doelstellingen van een merk en aanwezige en te verwerven klant inzichten. Doelstelling Van Merlin is merken te adviseren op het gebied van cross channel communicatie marketing en te zorgen voor sterkere engagement en hogere klantwaarde.

 

Bel, mail of tweet ons. Meer over ons op http://www.merlincreatives.com. We zijn gevestigd in een zeer inspirerende omgeving in de voormalige Caballero Fabriek in Den Haag. Vlakbij de A12 en station Voorburg.