Merlin Creatives en AppyThings gaan samenwerking aan

merlin-creatives-en-appythings

Den Haag, Amsterdam, april 2015 – Merlin Creatives en AppyThings slaan de handen ineen op het gebied van API Management. Beide bedrijven komen voort uit de gedachte consumenten centraal te stellen en zo organisaties te adviseren op het gebied van Digitale Transformaties. Het ultieme doel van deze samenwerking is een sterke uniforme merkbeleving voor de connected consumer.

API Management wordt steeds belangrijker nu de Digitale Transformatie door veranderend consumentengedrag steeds sneller gaat. Dit betekent dat het koppelen van logistieke, financiële en marketing (database) systemen ook sneller en gemakkelijker moet om de behoeftes van de connected consumer tegemoet te komen. AppyThings, met kantoren in Amsterdam en Arnhem, is een partner van Apigee en SAP op het gebied van API Management. API Management maakt het mogelijk om sneller interne en externe systemen te koppelen tot een volwaardig gemanaged open eco-systeem. Hierdoor kunnen bedrijven nieuwe business modellen ontwikkelen en bestaande IT architectuur uitbouwen, zonder hoge replatforming kosten.

Mark Stadhouders, Founder en Director partnerships Merlin Creatives: “Wij zijn blij met deze samenwerking. We bouwen Merlin Creatives als een netwerk organisatie en selecteren partnerships die onze kennis op het gebied van cross-channel communicatie aanvullen. AppyThings met API Management is een logische toevoeging in ons dienstenpakket. Merlin zal in deze samenwerking haar kennis op het gebied van cross-channel communicatie gaan inzetten. De technologie van Apigee/SAP in combinatie met de dienstverlening van AppyThings maken het mogelijk om over verschillende digitale kanalen heen consumenten uniform aan te spreken met relevante content. Hiervoor ontwikkelt Merlin op basis van gekoppelde klanten databases uitgekiende klantwaarde modellen en cross-channel customer journeys. Die resulteren in een sterkere merkbeleving en hogere klantwaarde.”

Anthony Doerga, Founder en CEO AppyThings: “Digitale Transformatie vereist een andere invulling van ondernemen en naar bedrijfsmodellen kijken. We hebben een sterke focus op onze kernactiviteiten namelijk Business Model Innovatie, IT Architectuur en IT Delivery op basis van API Management. Voor andere activiteiten gaan we partnerships aan. Merlin Creatives, als specialist op het vlak van Customer Journeys en AppyThings vullen elkaars propositie perfect aan. Doen waar je goed in bent en gezamenlijk zorgen dat je klanten nog beter helpt, daar tekenen we voor!”

AppyThings:
Anthony Doerga
E-mail: info@appythings.nl
Phone: +31 20 26 25 440
Web: www.appythings.nl

Social Media: 
Twitter: @appythings
LinkedIn: AppyThings
Facebook: AppyThings